вівторок, 14 квітня 2015 р.

Yhtiön, yhtiön konkurssi Velkojan

Päivämäärä Settlement Neuvottelu: perjantai 22 toukokuu 2015 10:00 (ilmoittautuminen 09:00)

Settlement Kokoontumispaikka: Gyori ETO FC Oy VIP huone (9027 Győr, Alexander Joseph Street 31)

Yhtiön, yhtiön konkurssi Velkojan. , Asiakirjat osana konkurssi hakemuksen Tribunal Gyori kohdassa luetellut § 8 ​​(2) ja konkurssilaki. § 14 (1) rekisterin käytössä ylläpitäjät ja luokiteltuja asiakirjoja, jotka liittyvät saataviin, sekä ehdotus kokoonpanosta konkurssilain. Perustuen aiemmin katsottu § 17 (3) 5 työpäivän kuluessa ennen Settlement kuulemistilaisuudessa arkisin 10 ja 14 tuntia osastolla talous- Society (9027 Győr, Alexander Joseph Street 31)

Ole hyvä Yhtiön velkojille sekä todisteet siitä, että ne ovat valtuutetun edustajan esiintymään Settlement kuulemistilaisuus.

Lue seuraavat asiakirjat tunnistamiseen tuokaa:

- Jos yksittäinen (ID) -kortin, todistaa ettei virallisen passin tai ajokortin ja osoite (oleskelulupakortti)

- Yrityksille järjestöt ja muut oikeushenkilöt, ei vanhempi kuin 30 päivää, nimikirjoitusnäyte ja henkilöllisyystodistukset mukaan edellä edustajille.

Lainanantaja voi edustaa valtakirjalla. Valtakirja notaari tai täysi todistusvoima sisältyvät rekisteröinti prosessi, kertokaa.

Huolimatta säännöllisyys kutsun lasketa henkilökohtaisesti tai valtakirjalla osallistumattomien lainanantajat seksiin äänestäjien keskuudessa.

Немає коментарів:

Дописати коментар