понеділок, 27 квітня 2015 р.

Suljetaan Bilek uskoo

Slaavilainen Jiri Bilek voitettuaan 3: 2 yli Pribramin pahoitteli, että hän oli jättänyt pitämään joukkueensa johtoon 1: 0 ja 2: 1 kotona ja pelata hiljainen peli. Jousimies toinen maali Praha asukkaiden jälkeen rangaistuspotkukilpailun ainakin goalscoring toivoo hallita joukkue sijoitettiin kolme pistettä vahvistetaan muissa otteluissa.

Bilek apua loppuun sedmizápasové Slavia sarja ilman voiton, hänen toinen tavoite kauden, heti tauon, kun hän maalasi 2: 1. Pribramin mutta hän taas oli mahdollisuus vertailla ja saada kolme pistettä. "On hienoa, että voitimme, katsojalle noin Super ottelu, näki viisi maalia, mutta meidän täytyy pisteet paremmin", hän kertoi ottelun jälkeen. more: Unibet - http://uni-suomi.com/

Bilek valmis kova laukaus takayläkulmaa jälkeen kollega puolustus- aineiden ja Pribramin Zápotočný oli kolmas tulppa ammunta aluksella. "Siellä oli ilmapallo korkeus röyhyjä näki minut siellä, joten laitoin sen sinne, ja minulle se oli yksinkertainen. Jos se ei hyökkääjät, joten meidän täytyy ampua meitä", hän vitsaili.

Slavia valmennukseen keskittynyt oma standardi tilanne Pribramin, mutta silti yksi on kerännyt. "Tiesimme, että heillä oli panostaa, me valmistautunut siihen koko viikon, niiden puolustus on erittäin korkea, kun pelasin sitä ja ovat hyvä siinä", sanoi Bilek.

Neljä tuhatta fanit Prahan Eden ovat sanoneet, mutta maksun jälkeen Reznicek 2: 2, sekä kotimaiset pelaajat ovat kokeneet tarpeetonta hermoja. "Teemme sen tarpeettoman vaikeaa, meidän täytyy tehdä se kevyempi, ja Pribramin voittaa, siellä piti meitä Ravut (maalivahti Matej Rakovan), joka nappasi 2: 2 kirkas Golovko", hän sanoi.

Pelaajien mielestä kesään vahvistuksia "niitata" lasku painetta, joiden aikana pitkä sarja oli ilman voita. "Emme ole voittaneet pitkään, joten se on todella tärkeää voittaa, nyt me Dukla ja meidän täytyy tehdä. Uskon, että se auttaa meitä henkisesti", hän sanoi. more: bet365 bonus - http://www.betsuomi.com

Немає коментарів:

Дописати коментар