понеділок, 27 квітня 2015 р.

SL Benfica - Rio Ave FC

Pakollinen, mutta sijoitettiin kolme pistettä ennen sparraus sisällä Mestarien liigan Benfica teki että kotimaassa ylivoimainen Rio Ave. Lisabonští ensimmäistä kertaa kauden puuttui pohja Nico Gaitan kuluttua saapumisestaan ​​kuitenkin jälkipuoliskolla päätti tarvittavat voittoon milloin tarkalleen tunnin pelin jälkeen kahdeksannen kerran kaudella ajanut Talisca ...


Vieraileva maalivahti vaivasi alusta alkaen. Ensimmäinen hankala Salvia keskus oikealta puolelta, ja sitten Lima laukaus vasemmalta, joka lopulta harjattu yläpalkissa. Jopa avaaminen kaksikymmentä minuuttia ovat myös mielenkiintoisia soolo kiinnitti Enzo Pérez ja luultavasti paras mahdollisuus avausesityksen hänen omatuntonsa Lisandro López, jonka kulman uudelleen kolme maalia tarkkaavainen Cássio.

Vastakkaisessa päässä kenttää vain Julio César kerran piti tehdä vastaan ​​Wakasově kelataan keskimatka, muuten se oli enimmäkseen kotijoukkue, joka toistaa myös tunnin kuluttua vihdoin iski. Ensimmäinen Cássio edelleen selviytymään vapaapotku Salvia, mutta sitten antautui at Taliscově tekninen haavan hyvä 25 metriä.

Rio Ave on vielä vastaus on sanaton. Diego Lopes potkaisi pallon keskimatka joutuneiden yli poikkipuu Julio Cesar ja Ukrainan vähän myöhemmin teki juuri tarpeeksi offsides.

Немає коментарів:

Дописати коментар