четвер, 30 квітня 2015 р.

Daniel Widing niin kuin Dick Axelsson

Ensimmäinen Dick Axelsson ja nyt Daniel Widing.Skellefteå eteenpäin tekee Axelsson liittyi asiantuntijana aikana jääkiekon MM paikalla Prahassa.- Tuo hänet takaisin minulle ja Dick niin sinulla on mukava loma rahasto, sanoo Widing.
Dick Axelsson oli mestari Sveitsissä tällä kaudella, mutta vammat pysähtyi mahdollisuus murtautua World Cup joukkue.Se oli kuitenkin selvä pari viikkoa sitten, että hänestä tulee asiantuntija Ruotsin Games Web TV venture.Nyt Axelsson yrityksen aikana 18 täyttä päivää Prahassa - Skellefteå-hyökkääjä Daniel Widing.- En astu tähän "open minded". Kun kysymys tuli, se ei kestänyt niin kauan päättää. Olemme tiimi Ruotsin Games, jotka menevät alas ja pulssi Prahasta sitten keksiä hyviä vinkkejä kaikille, jotka haluavat pelata MM-ottelut, sanoi Widing.Katsoa ylöspäin SannyNyt hän paljastaa myös, jotka ovat molemmat Widing ja Axelssons malli asiantuntijoiden keskuudessa Ruotsissa.- Minulla on Sanny niin suuri roolimalli, ja tiedän, että Dick on myös. Nyt se ei ole täsmälleen sama kuin hän juoksee mutta eihän sitä koskaan tiedä, minne se menee, sanoo Widing, nauraen.Kenen luulet on paras asiantuntija sinun ja Axelsson?- Tulemme varmasti ruosteessa aluksi, mutta oppia paljon matkan varrella, se tuntuu. Voit kysyä uudelleen World Cup. Mutta me tulemme olemaan siellä 18 päivää ja nähdä kolme kruunua ottaa kultaa. Ottaa hänet takaisin minulle ja Dick koskien pelejä, joten sinulla on mukava loma rahasto, sanoo Widing.
 
Haluatko lisää urheilu-uutisia suoraan päivittäistä virtaus, urheilu rakastaja?Seuraa Sportexpressen Facebookissa ja Twitterissä - jopa parempi pääsy uusimmat ja tärkeimmät uutiset urheilumaailman.

Немає коментарів:

Дописати коментар